VindueDkHvem er jeg? Hvor er vi på vej? Findes Gud?

Læs introduktion med kosmiske symboler.

11Vi er på vej fra dyreriget til at blive mennesker.

Guds evige verdensplan i et kosmisk symbol.

Dette informationsmateriale, sammensat af Fonden og Stiftelsen, kan du let downloade herunder og udskrive eller læse online. Vi anbefaler at få tilsendt en færdigtrykt version. Dette er en nonprofit service vi tilbyder, så du får billeder og symboler i højeste kvalitet. Vi tilsender dette kostpris, når man anmoder om dette ved at sende en mail under "kontakt os" øverst på siden. Når du klikker download får du en pdf til din computer. Hvis din computer ikke åbner materiale med det samme kan du downloade Acrobat Reader her. Alle publikationer er til fri nonprofit afbenyttelse, forudsat at der ikke ændres i indholdet.

Et vindue til evigheden - pdf

I denne brochure på 28 sider (A5) skitseres den røde tråd gennem Det Tredie Testamentes evige verdensbillede ved hjælp af udvalgte kosmiske symboler.

Katalog over litteraturen og de kosmiske symboler - pdf

Samlet introduktion på 52 sider af Martinus' udgivne symboler nr 1-44 og alle bøger. Kataloget er udarbejdet for at muliggøre fremvisning af symbolerne i forbindelse med udstillinger og andre præsentationer. Det var forfatterens ønske at symbolerne ikke fremvises uden forklaringer.

Side 1 ud af 2
Pin it